Valo telah melancarkan kit alat tempat kerja digitalnya yang lengkap di Microsoft 365, SharePoint dan Microsoft Teams.

Valo dalam kenyataan berkata, dengan memanfaatkan portfolio alat tempat kerja digital sedia ada, termasuk Valo Intranet dan Valo Teamwork yang memenangi anugerah, ia telah melancarkan Valo Connect, Valo Entrance dan Valo Ideas.

“Alat tempat kerja digital baharu yang stabil bermaksud organisasi kini mempunyai semua yang mereka perlukan untuk menjalankan perniagaan mereka secara digital dari dalam ekosistem Microsoft

“Dengan Valo Connect, pengguna boleh mengakses intranet mereka, papan pemuka tadbir urus, alat pencetus idea, ekstranet dan aplikasi pihak ketiga semuanya dari dalam Teams. Ia juga boleh menambahkan penyambung, aplikasi dan juga alat OOTB.

“Sementara itu, dengan Valo Entrance para Pengurus Projek boleh menjemput dan bekerjasama dengan pengguna luaran dengan mudah, tanpa memerlukan sokongan IT, yang secara tradisinya sukar dilakukan tanpa menggunakan SharePoint.

“Manakala, Valo Ideas, satu alat pengurusan idea yang secara langsung bergabung ke dalam aliran kerja Microsoft 365, menyediakan kawasan berpusat di mana idea dapat diketengahkan, disusun dan diambil tindakan.

“Pekerja yang mempunyai idea tentang cara meningkatkan produk, perkhidmatan atau cara bekerja boleh mengemukakan cadangan mereka ke hab berpusat yang dipaparkan,” katanya.

-PR NEWSWIRE

Valo.jpg